Veszprém Vakok Egyesület weboldala

cegpalyazat_video
Reklám – promó film készítés
2016.07.07.
dolgozunk
Második pályázatunk véget ért!
2016.07.08.
veszpremvakok

Egyesületünk elődje az MVGYOSZ Veszprém Megyei Szervezete volt megalakulásától, 1964-től 2004-ben bekövetkezett megszűnéséig.

A centralizált szervezeti struktúra már nem volt képes a hatékony érdekérvényesítésre, az állam sem kívánta a korábbi módon támogatni szövetségünket. Amennyiben a megyék, a megyei szervezetek a korábbi formában működnének tovább, nem tudnánk élni a helyi lehetőségekkel, nem tudnánk önállóan pályázatot benyújtani, nem volna lehetőségük önállóan, saját nevükben szerződéskötésre sem, és nem tudnánk élni azokkal a lehetőségekkel sem, amelyeket az Európai Unióhoz való csatlakozás kínál a civil szervezetek számára. Ezért mi olyan egyesület létrehozására törekedtünk, amely büszke az elődök tevékenységére, amely épít a közös munkával elért addigi eredményeinkre, az addigi vívmányokra, és ha lehetősége engedi, igyekszik továbbfejleszteni ezeket.

Egyesületünk olyan önkormányzattal rendelkező társadalmi szervezet, amely a célkitűzéseiben meghatározott céllal, tagjainak önkéntes társulásával jött létre, és demokratikusan elfogadott alapszabály szerint működik.

Jelentkeztünk az Xpertstudio Kft által meghirdetett weboldal pályázaton, támogatást kaptunk. Elkészült weboldalunk: www.veszpremvakok.hu

TAG: pályázat, pályázatok, ingyen pályázat, eszköz pályázat, weboldal pályázat, pályázati hírek, cégpályázat jelentkezzen Magyarország legújabb pályázati innovációs közösségéhez!

Iratkozz fel pályázati híreinkre!
Csatlakozz Magyarország pályázati Startup közösségéhez, vegyél részt pályázatainkon és használd ki szolgáltatásaink és eszközeink adta lehetőséget!

Megtanítunk téged hogyan pályázz és hogyan juss hozzá töredék pályázati befektetéssel egy 150-300 ezer forint piaci értékű támogatáshoz!

Magánszemélyek, Vállalkozásoknak, Nonprofit szervezeteknek, Intézményeknek, Állami szervezeteknek és Egyházaknak

Pályázataink során több millió forint értékben támogatjuk kedvezményezetteinket!

Email címed megadásával egy 9 részes oktató anyagot fogok küldeni a PÁLYÁZATI INNOVÁCIÓ lehetőségeiről!
Köszönjük a regisztrációt. Meg kell erősítenie az e-mail címét!
Köszönjük, hogy minket választ! Pályázati projektjeink hozzáadott értéket képviselnek!
×
×
WordPress Popup Plugin