Pályázati feltételek és útmutató

 

Pályázat feltételei

1, A pályázatok feldolgozásának és elbírálásának menete

Egy körös pályázati rendszert vezettünk be

A feldolgozás során kiszűrünk minden olyan pályázatot, amiben valamit nagyon elrontott a pályázó.
Ennek kicsi a lehetősége, mert a ki nem töltött mezőket a rendszer kiemeli, és addig nem nyújthatok be, amíg minden mező megfelelően ki nincs töltve.

Kérjük a pályázóinkat, hogy  legyenek szívesek bemutatkozást és tevékenységüket is bemutatni, mert azon kívül semmit nem tudunk a pályázóról, amit a pályázati anyagában megoszt velünk. Ezért ha a pályázó elfelejti bemutatni a tevékenységet, cégét, alapítványát, vagy a kedvezményezettjét akkor mi egyszerűen nem tudjuk értelmezni a benyújtott pályázatát. Ezért határozottan megkérünk minden pályázót arra, hogy a pályázati adatlapjáról legalább a bemutatkozást ne felejtse le!

A rendelkezésre álló erőforrásainktól és a beérkezett pályázatok függvényében döntünk arról, hogy kiket tudunk támogatni. A támogatásnál lesz akinek minden kérését maximálisan teljesíteni fogjuk, és lesz akinek a kérését el kell utasítanunk.

A döntés, a támogatás odaítélése több tényezőtől is függ. Függ a beérkezett pályázatok számától, függ attól, hogy pontosan milyen  szolgáltatásra pályázik és függ a beadott pályázatok minőségétől, annak egymáshoz történő viszonyulásától.

Pályázati nyereményekből előre meghatározott mennyiség áll rendelkezésre ezeket mindenképpen kiosztjuk.

Üzleti szempontból azok a pályázóknak adunk prioritást, akik nagy látogatottságú weboldalakat szeretnének létrehozni, ill. látunk fantáziát a jövőbeni közös együttműködésre.

2, Nyertes pályázatok kiértesítése, a megítélt támogatások kézbesítése és a szerződések megkötése

A kiírt pályázat záró időpontjában véglegesítjük a támogatottak listáját és megkezdjük a támogatások kiosztását, elektronikus kézbesítését. A támogatottakat először is kiértesítjük és ellenőrizzük a már becsatolt céges, intézményi, alapítványi, az az „közületi” működési engedélyeket, vagy létezésüket igazoló dokumentumokat, cégkivonatok, alapító okiratok, stb másolatait, ezt egyébként a pályázati jelentkezési űrlapon már csatolnia kellett a pályázónak. Amennyiben ez még nem történt meg úgy elektronikusan kérjük be az igazolásokat. A támogatásokért cserébe az Xpertstudio Kft igényt tart reklám felületek igénybevételére.

3, Támogatottak publikálása

A támogatottak listáját a pályázat zárási dátumát követő 5 munkanap alatt állítjuk össze véglegesen, a megvalósult projekteket folyamatosan közöljük a www.cegpalyazat.hu weboldalunkon a kedvezményezett menüpont alatt!

4, Kiértékelések és elutasítások

Kiértékeléseket csak is üzleti szempontból vizsgáljuk!

Meggyőződésünk, hogy pályázatunk és a kitöltendő adatlap annyira egyértelmű és egyszerű, hogy a pályázónak nincs szüksége külső pályázatíró bevonására. Pályázatírásnál inkább törekedjen az egyszerűségre, jól érthető módon foglalja össze mondandóját.

5, Pályázatfeldolgozási díj

A pályázatban való részvétel 23000 Ft + ÁFA megfizetés után lehetséges. Az adó mértéke 27%. Ezért minden pályázót kérünk, hogy 29210 Forintot utaljon el a pályázatban megadott feltételek szerint!

A feldolgozási díj összege méltányos a megítélt támogatás értékéhez képest, ami 100 ezer és 300 ezer forint értékű is lehet.

A Weboldalon a Kosár gombnál a kiválasztott szolgáltatást kiválasztja, majd a vásárló adatai után befizetheti Bankkártyával, Paypallal a pályázati díjat vagy választhatja az átutalást is!

Az átutalásnál közlemény rovatába kérem adja meg a weboldalon regisztrált pályázó email címét, ugyanis ezzel fogjuk tudni azonosítani pályázatát:

Bankszámlaszám az átutaláshoz:
XPERTSTUDIO KFT.
ERSTE BANK
11600006-00000000-68212225

A Pályázatfeldolgozási díjról NAV által elismert, tehát szabályos elektronikus számlát adunk (szamlazz.hu). A számlát azonban csak a díj befizető személy, vagy cég, vagy intézmény, stb nevére állíthatjuk ki, ettől eltérni nincs módunk. A számlák megegyeznek a megszokott számlák formátumával, azzal a különbséggel, hogy elektronikusan, e-mailben juttatjuk el a pályázókhoz. A számlát természetesen ki lehet nyomtatni, de ezt a befizetőnek kell megtennie.

A pályázatfeldolgozási díj – mint a neve mutatja – a pályázó pályázatának a feldolgozási díja. Tehát független a támogatás megítélésének, mértékének tényétől és attól, hogy a pályázó támogatásban részesül-e. A pályázati döntés ellen a pályázó részéről jogorvoslati kérelem benyújtásának helye nincs.

6, Nem megfelelő pályázói viselkedés

A pályázó arra kötelezi magát, hogy tiszteletben tartja a többi pályázó és a pályázatkezelő magán-, és üzleti szféráját, nem publikál, nem tesz fel az internetre velük kapcsolatban rágalmakat, különös tekintettel a rasszista, idegenellenes vagy más módon diszkrimináló, pornográf vagy szexuálisan lealacsonyító kijelentésekre, ill. tartalmakra, és tartózkodik bárminemű fenyegetéstől és zaklatástól.

Tilos más pályázók személyi adatainak felderítése azok kifejezett hozzájárulása nélkül. Az Xpertstudio Kft fenntartja magának a jogot arra, hogy a kulturált hangnemet esetlegesen megsértő pályázókat és pályázataikat, e-maileket előzetes figyelmeztetés és válasz nélkül kizárja, ill. törölje.

7, Figyelembe vesszük-e a pályázó rászorultságát?

A pályázatunk alapvetően nem szociális pályázat, ezért az elbíráló elsősorban azt mérlegeli, hogy a megítélésre kerülő támogatás milyen gazdasági, vagy társadalmi haszonnal bír és mennyiben segíti a pályázó pályázati adatlapon részletezett szándékait, céljait. Ettől függetlenül az elbíráló nem zárja ki a rászorultsági elvek figyelembevételét, de elvetésének jogát és mértékét fenntartja.

Ezért ha a pályázó rászorul az adott nyereményre – támogatásra, akkor ne a rászorultsági faktor erősítésével próbáljon minket meggyőzni!

8, Nem Nyert pályázók!

Mi a helyzet azokkal akik nem lettek kedvezményezettek?  Akiknek az üzleti terve meggyőzött bennünket, de nem került be a kiosztható mennyiségbe, fenntartjuk a jogot arra, hogy ingyenesen meghívjuk a következő kiírt pályázatunkba. Az általános pályázatfeldolgozási díjat minden esetben támogatjuk vásárlási kedvezménnyel, így a befizetett összeg sem veszik el! A vásárlási kedvezmény a www.hardcorepc.hu oldalon váltható be!

9, Pályázati szemléletmód

Meggyőződésünk, hogy a legtöbb pályázat az átlag emberek számára vagy túl bonyolult (külső szakértő bevonására van szükség) vagy a pályázati feltételnek komolyabb anyagi vonzata van, nem beszélve a vállalási kötelezettségekről.

Úgy gondoljuk, hogy minden ötletet értékelni kell, ebből kifolyólag a támogatás elnyerése nem a szerencsén múlik, ugyanakkor nagy szükségét látjuk az innovatív megoldások vagy a működőképes ötletek támogatására.

A pályázatok ahogy a felhívásban közzétettük teljesen ingyenesek, a feldolgozási díjat kell csak a pályázat benyújtása után a számlaszámunkra utalni a megadott feltételek szerint.

Kedvezményezettként szerződésmegkötéskor, ellentétben más pályázatoknál a pályázat megvalósítás alatt további költség nem terheli a pályázót!

10, Több kiírásra is jelentkezem és újra pályáznék

Amennyiben több pályázatot is beadott és ennek díját is befizette, nem lesz kedvezményezettebb más pályázókkal szembe, ugyanakkor matematikai alapon nagyobb az esélye a pályázatok elnyerésére. Hangsúlyozzuk, hogy csak is üzleti szempontból vizsgáljuk a pályázatokat. Többszöri jelentkezésnél is a megfelelő kompenzációt biztosítjuk önnek, egy esetleges nyertes pályázatnál ez a díj bőséggel megtérülhet!

Természetesen ha csak Ön az egyetlen lelkes pályázati jelentkező abban az esetben minden pályázaton támogatást nyújtunk!

Nincs más dolga mint jelentkezni és pályázatával meggyőzni bennünket!

11, Milyen pályázatokat írunk ki?

Ingyenes WEBOLDAL pályázatok. Az ingyenes szó alatt azt értjük, hogy kedvezményezettként nincs további költsége a pályázónak, a pályázatban foglaltakat teljesen ingyen elkészítjük és biztosítjuk! a Weboldalak piaci értéke 150 – 300 ezer forint

Ingyenes Adw kampány pályázatok. Mi nem az Ön havi költségkerete után kapjuk a munkadíjat. A szerződéses díj  tartalmazza az hirdetések tervezését, a hirdetési kampányok beállítását, auditját, a hirdetési szöveg írását, adatkövetést és a  finom beállításokat a kapott értékesítési adatok alapján a hirdetés indítást követő 30-90 napig. A kampányokhoz a megrendelőnek hirdetési költségkeretet kell biztosítania!

Ez a munka sosem egyszerű, és sose könnyű, ha komolyan vesszük! Viszont azon vagyunk, hogy Ön minél egyszerűbben és könnyebben hasznosíthassa bevételei növelésében vagy megtartásában. Mit tartalmaz egy kampány? Adw és FB kampány felügyelet 1 havi 0 Ft munkadíj: max. 4-6 munkaóra | Adw és FB kampány audit | Marketing landing page / érkezési oldal készítése | Adw és FB konzultáció. A Kampányok értéke megközelítőleg 50 – 150 ezer forint piaci értékű

12, Befizetett összeg visszatérítése

Pályázati részvételi díjak (egy, -több, -KS díj) a pályázat benyújtását követően vissza nem igényelhető! Érvényes pályázat benyújtása adja meg a lehetőséget a 150-300 ezer forint piaci értékű támogatáshoz!

A támogatások piaci értéke 150 – 300 ezer forint! Több támogatás értéke össze nem vonható!

Iratkozz fel pályázati híreinkre!
Csatlakozz Magyarország pályázati Startup közösségéhez, vegyél részt pályázatainkon és használd ki szolgáltatásaink és eszközeink adta lehetőséget!

Megtanítunk téged hogyan pályázz és hogyan juss hozzá töredék pályázati befektetéssel egy 150-300 ezer forint piaci értékű támogatáshoz!

Magánszemélyek, Vállalkozásoknak, Nonprofit szervezeteknek, Intézményeknek, Állami szervezeteknek és Egyházaknak

Pályázataink során több millió forint értékben támogatjuk kedvezményezetteinket!

Email címed megadásával egy 9 részes oktató anyagot fogok küldeni a PÁLYÁZATI INNOVÁCIÓ lehetőségeiről!
Köszönjük a regisztrációt. Meg kell erősítenie az e-mail címét!
Köszönjük, hogy minket választ! Pályázati projektjeink hozzáadott értéket képviselnek!
×
×
WordPress Popup Plugin