Hírlevél küldő alkalmazásunk bemutatása

Profi hírlevélküldő rendszer Weboldalainkhoz:

A MailPoet főbb előnyei:

  • Egyedi hírlevelek készítésére alkalmas, melyek az oldalba beépítve találhatóak, és egyszerű drag&drop (húzd és vidd) módszerrel az új hírlevél sablonunk elkészíthető.
  • Választhatunk automatikus és állandó hírlevél között is. Az automatikus hírlevelet tudjuk időzíteni pl.: minden héten pénteken 13:10 perckor menjenek ki. (Tehát van benne autoresponder funkció is.)
  • A beépített hírlevél sablonok kódja olyan szuperül van elkészítve, hogy a legtöbb levelezőrendszer jól kezeli, ilyenek pl.: Gmail, iPhone, Android, Outlook, Yahoo, Hotmail
  • A feliratkozóinkat könnyen tudjuk beimportálni a MailPoet rendszerébe. (pl.: ha előtte másik hírlevél küldőt használtunk, vagy egész egyszerűen egy excel táblában gyűjtöttük őket, akkor is)

Egy Blog oldal vagy híroldal, de akár egy webáruház nem mehet el amellett hogy a látogatóit ne iratkoztatná fel levelező listájára! Még mindig az egyik leghatékonyabb módja az érdeklődők és vásárlók újbóli megszólításának egy kifinomult hírlevélküldő rendszer!

Ajánlatért keressen a weboldalon megadott emailcímen!

 

 

Iratkozz fel pályázati híreinkre!
Csatlakozz Magyarország pályázati Startup közösségéhez, vegyél részt pályázatainkon és használd ki szolgáltatásaink és eszközeink adta lehetőséget!

Megtanítunk téged hogyan pályázz és hogyan juss hozzá töredék pályázati befektetéssel egy 150-300 ezer forint piaci értékű támogatáshoz!

Magánszemélyek, Vállalkozásoknak, Nonprofit szervezeteknek, Intézményeknek, Állami szervezeteknek és Egyházaknak

Pályázataink során több millió forint értékben támogatjuk kedvezményezetteinket!

Email címed megadásával egy 9 részes oktató anyagot fogok küldeni a PÁLYÁZATI INNOVÁCIÓ lehetőségeiről!
Köszönjük a regisztrációt. Meg kell erősítenie az e-mail címét!
Köszönjük, hogy minket választ! Pályázati projektjeink hozzáadott értéket képviselnek!
×
×
WordPress Popup Plugin