GY.I.K

 

Gyakran ismételt kérdések

Termékeinkkel kapcsolatban felmerült magyarázó szöveg:

Pályázat feldolgozási díj: Pályázat benyújtását követően van lehetőség áruházban megfizetni a pályázatfeldolgozási díjat! A pályázatok elbírálása a pályázati útmutatóban leírtak szerint lesznek kiértékelve! Az így kapható támogatás 150 ezer forint piaci értékkel bír!

Pályázat feldolgozási díj több pályázatra: Pályázatunkban egyszerre 2-8 pályázatra is lehet jelentkezni (Videó -Grafika -Weboldal -mobilAPP -Adwords -Facebook kampány támogatásra, Eszköz, Pénz támogatásra). Azok akik kettőnél több pályázatra jelentkeznek nagyobb eséllyel indulhatnak a támogatásokért aminek az elnyerhető maximum támogatás piaci értéke akár 300 ezer forint is lehet!

Biztos Kedvezményezetti Státusz: A nevében is benne van 100% támogatást kapunk, bármelyik pályázatra is nyújtjuk be a támogatáskérelmünket! Ebben benne van a pályázatfeldolgozási díj összege is! Ez az opció csak a pályázóknak van létrehozva! Több információ itt!

Kampány költségkeret: A kampányok kivitelezéséhez elengedhetetlen a költségkeret feltöltése! Minden kampányhoz jelentős támogatást biztosítunk!

Vissza a webáruházba……

A csomagokról és szolgáltatásokról kérdezne, itt megteheti!
Minden kérdésre válaszolunk!

Iratkozz fel pályázati híreinkre!
Pályázataink és híreink több ezer emberhez jutnak el! Csatlakozz Magyarország pályázati Startup közösségéhez, vegyél részt pályázatainkon és használd ki szolgáltatásaink és eszközeink adta lehetőséget!

Magánszemélyek, Vállalkozásoknak, Nonprofit szervezeteknek, Intézményeknek, Állami szervezeteknek és Egyházaknak

Pályázataink során több millió forint értékben támogatjuk kedvezményezetteinket!

Köszönjük a regisztrációt. Meg kell erősítenie az e-mail címét!
Köszönjük, hogy minket választ! Pályázati projektjeink hozzáadott értéket képviselnek!
×
×
WordPress Popup Plugin