Facebook regisztrációs gomb

  • Regisztráció Facebookot használva

Pályázóink a bejelentkezési oldalon elhelyezett (Facebook) gombra klikkelve regisztrálhatnak. Az ikonra kattintva tehetjük ezt meg, ugyanis ekkor amennyiben be vagyunk jelentkezve Facebookon, az integrációnak köszönhetően elindul a regisztrációs folyamat. Ha nincs egy Facebook fiók sem bejelentkezve a böngészőben, abban az esetben a bejelentkezéshez irányít az oldal. A regisztráció végén, mivel a regisztráció e-mail címe azonos lesz a regisztrált Facebook profiljának e-mail címével, a rendszer automatikusan aktivált, ellenőrzött e-mail címnek veszi a megadott címet.

  • Belépés a pályázati oldalra

Regisztráció után a (Facebook) gombra kattintva a Belépőoldalon, a rendszer automatikusan beléptet az oldalra abban az esetben, ha be vagyunk jelentkezve a regisztráció során használt Facebook fiókba.

FONTOS!: A fiók az oldalon ugyanúgy viselkedik, mint egy megszokott úton regisztrált fiók.

A különbség csupán az, hogy nem kell aktiválnunk az e-mailünk, jelszó megadására nincs szükség ebből adódóan jelszót sem változtathatunk, ugyanis a belépés csak a Facebook használatával lehetséges. Fontos továbbá, hogy megszokott bejelentkezésnél a regisztrációkor megadott név, és Facebookos jelszó beírásával NEM lehet belépni (a Facebook logóra kattintva lehet csak bejelentkezni).

Egy sima regisztrációhoz vagy belépéshez képest az idő tört részét veszi csak igénybe így minden általunk készített weboldalhoz csak ajánlani tudjuk! Aktiváláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot!

Iratkozz fel pályázati híreinkre!
Pályázataink és híreink több ezer emberhez jutnak el! Csatlakozz Magyarország pályázati Startup közösségéhez, vegyél részt pályázatainkon és használd ki szolgáltatásaink és eszközeink adta lehetőséget!

Magánszemélyek, Vállalkozásoknak, Nonprofit szervezeteknek, Intézményeknek, Állami szervezeteknek és Egyházaknak

Pályázataink során több millió forint értékben támogatjuk kedvezményezetteinket!

Köszönjük a regisztrációt. Meg kell erősítenie az e-mail címét!
Köszönjük, hogy minket választ! Pályázati projektjeink hozzáadott értéket képviselnek!
×
×
WordPress Popup Plugin