Eszköz támogatás – Eszköz beszerzés vissza nem térítendő pályázati támogatással

Ezen az oldalon találhat információt pályázatban felkínált eszközökről!

ESZKÖZ TÁMOGATÁS 30% -60% -90% VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS

Pályázható Informatikai Eszközeink , újak és garanciálisak a kor kihívásának megfelelnek, munkavégzésre, tartalom fogyasztásra alkalmasak.

Az eszközökhöz partnereinktől és pályázati felajánlásból jutunk hozzá. Az eszközök garanciálisak. Minden esetben teszteltek, így a kedvezményezett pályázóink új működőképes eszközhöz jutnak hozzá. Az egységesített pályázati adatlapon válassza ki, hogy részt vesz-e az eszköz beszerzés támogatásban és amennyiben beleillik profiljába válasszon mellé egy vagy több ingyenes szolgáltatást is.

AZ ESZKÖZÖK PIACI ÉRTÉKE 100 – 150 EZER FORINT. NAGY ÉRTÉKŰ KONFIGURÁCIÓK ODAÍTÉLÉSE A PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓBAN LEÍRTAK SZERINT

Az eszközöket összeszerelve és tesztelve szállítjuk ki, melyre 1 év garanciát vállalunk! Az eszközök támogatásának mértékét az Xpertstudio Kft egyedileg határozza meg! Ezzel a lehetőséggel most lecserélheti elavult készülékét. A számítógépek 2  magos 3GHZ+ processzorral, 4GB+ DDR4 memóriával, minimum 500 GB háttértárral szereltek. Számítógépekre bárki pályázhat, a pályázati útmutatóban leírtak szerint.

A 2016-os esztendőben több millió forint értékben biztosítottunk pályázat útján eszközöket és szolgáltatásokat magánszemélyeknek, cégeknek, szervezeteknek, egyházaknak vagy állami intézményeknek.
A teljes pályázati kiírás itt olvasható!

PC számítógép konfigurációk a pályázatok meghirdetése során rendelkezésre állnak vagy támogatási szerződéssel rendelkezünk.
A konfigurációk a legújabb hardverekkel vannak felszerelve, Windows 10 operációs rendszer támogatott! Ezekkel a konfigurációkkal kényelmesen futtathat irodai alkalmazásokat, gördülékenyen böngészhet és Fullhd 1080px videókat tekinthet meg szaggatás mentesen!

Amennyiben pályázni szeretne, elektronikus pályázati adatlapot részesítse előnybe a hagyományos (word -.doc) formátummal szemben.

2017Q2 AKTUÁLIS pályázható eszközeinket alább nézheti meg!

logic_a10-1

A pályázati döntést követően van lehetőség a pályázónak kiválasztani melyik eszközhöz veszi igénybe a támogatást! A támogatás mértékét az Xpertstudio Kft állapítja meg.

Az eszközök megtekinthetők a Hardcorepc webáruház oldalán! A támogatható eszközök csak a “pályázati” számítógép kategóriára vonatkozik!

Főbb paraméterek:

Memória: 4GB DDR 4
Háttértár: 500GB
Processzor: 2 magos 3GHZ+
Garancia: 1 év
VGA kimenet: D-SUB és HDMI

SZOLGÁLTATÁSAINK CSAK PÁLYÁZAT ÚTJÁN ÉRHETŐK EL!

Most be is nyújtom a pályázatot Elektronikus felületen!

Azok akik hagyományos WORD dokumentumban szeretnék kitölteni a pályázati adatlapot itt letölthetik

Iratkozz fel pályázati híreinkre!
Csatlakozz Magyarország pályázati Startup közösségéhez, vegyél részt pályázatainkon és használd ki szolgáltatásaink és eszközeink adta lehetőséget!

Megtanítunk téged hogyan pályázz és hogyan juss hozzá töredék pályázati befektetéssel egy 150-300 ezer forint piaci értékű támogatáshoz!

Magánszemélyek, Vállalkozásoknak, Nonprofit szervezeteknek, Intézményeknek, Állami szervezeteknek és Egyházaknak

Pályázataink során több millió forint értékben támogatjuk kedvezményezetteinket!

Email címed megadásával egy 9 részes oktató anyagot fogok küldeni a PÁLYÁZATI INNOVÁCIÓ lehetőségeiről!
Köszönjük a regisztrációt. Meg kell erősítenie az e-mail címét!
Köszönjük, hogy minket választ! Pályázati projektjeink hozzáadott értéket képviselnek!
×
×
WordPress Popup Plugin