újbuda önkormányzat lakáspályázat 2020

újbuda önkormányzat pályázatok
2019.03.17.
új vállalkozás indítása pályázat 2019
2019.03.17.

újbuda önkormányzat lakáspályázat 2020

Olyan megoldásokat mutatunk most be, elsősorban amire közel 100% eséllyel pályázhatsz! Több millió forint pályázati támogatás lehetősége, nagymennyiségű eszközök szétosztása, szolgáltatások fejlesztéshez. Nem is gondoltad volna, hogy ezeken te is részt tudsz venni. Ha figyelmesen végig olvasod, akkor rájössz miből maradtál ki eddig. Most meglépheted!

Támogatások

Idén is rengeteg támogatás lesz kiírva, amire lehet jelentkezni.

A 2020-as programozási időszakban a Széchenyi 2020 program keretében megjelenő uniós pályázatok számos területen kínálnak fejlesztési lehetőséget a hazai kis-, és középvállalkozásoknak, civil szervezeteknek, valamint egyéb intézményeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

Továbbá megtalálhatók a hazai érdekeltség között több pályázat kiíró, Alapítványok és Nonprofit szervezetek, akiknek a kiírásai jelentős támogatást tud biztosítani az EU és az Állami források mellett.

Megtekintem

Ingyen Számítógépek pályázat keretében

Nagy mennyiségű PC Számítógép konfigurációk beszerzésének támogatása induló vállalkozásnak, cégeknek, vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek

A TEES Nonprofit Kft hozzájárul, bármilyen nagy értékű számítógép konfigurációk árához minimum 30 ezer maximum 300 ezer forintértékben hozzájárul.

Az eszközöket a digitális megjelenés népszerűsítése érdekében, a digitális technológiák terjesztésének elősegítése.

A mai napon a Pályázatfigyelő hírportál hivatalosan is bejelentette a tavalyi év legnépszerűbb pályázatát, a eszközbeszerzés pályázatot – derült ki a pafi.hu oldalon közétett közleményből.  A pályázat már beadható, a pályázatok benyújtására 2020-ig folyamatosan van lehetőség. A legfontosabb változás, hogy az igényelhető támogatás összege 150 ezer forintról maximálisan 900 ezer forint piaci értékű támogatás igényelhető.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a innovációs eszközbeszerzés pályázat keretében olyan eszközök, immateriális és materiális javak (szoftver, hardverek) beszerzése támogatott, amelyek a vállalkozásnál nem állnak rendelkezésre és beszerzésük révén új vagy lényegesen módosított termék, szolgáltatás, eljárás jön létre, vagy új, illetve jelentősen módosított eljárás, technológia alkalmazását, piaci bevezetését eredményezi.

Az egységesített elektronikus adatlapon válassza ki, hogy részt vesz-e az Eszköz vásárlásának támogatásban.

AZ ESZKÖZÖK ODAÍTÉLÉSE PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓBAN LEÍRTAK SZERINT

Megtekintem

 

Vissza nem térítendő támogatás

A támogatás elnyerése feltételekhez van kötve. Azok, akik kedvezményt kapnak a teljes támogatás igénybevételét követően nincs vissza térítendő rész. A támogatásban biztosított kedvezmény 100%-a vissza nem térítendő.

A támogatás során lehetőség van Ingyen Tablet eszközöket igényelni vagy bármilyen szolgáltatásra egyszeri 150 ezer forintot.

A vissza nem térítendő támogatás célkitűzéseinek elérését segítő projektek finanszírozására szolgál. Az TEES Nonprofit szervezet a kutatástól kezdve az oktatáson át a humanitárius segítségnyújtásig több különböző területen nyújt vissza nem térítendő támogatást. Vissza nem térítendő támogatásban állami és magánszervezetek, illetve kivételes esetekben magánszemélyek részesülhetnek.

A támogatás ezen formája kiegészítő jellegű finanszírozást jelent. Az TEES általában nem finanszírozza teljes egészében a projekteket. A kedvezményezett szervezetnek tehát társfinanszírozóként kell részt vennie a projekt megvalósításában. Ez azt jelenti, hogy a vissza nem térítendő támogatáson kívül saját forrásokból kell előteremtenie a költségek egy részét.

A vissza nem térítendő támogatások meghirdetésére javarészt pályázati felhívások keretében kerül sor, amelyek a felhívásban pontosan fel vannak tüntetve. Ezt a tervezési dokumentumot a vissza nem térítendő támogatásokat felkínáló szervezet teszi közzé. A felhívások útján tájékoztatja a nyilvánosságot a finanszírozási lehetőségekről, illetve a pályázás menetéről.

Pénzügyi forrásokhoz díjak formájában is hozzá lehet jutni.

Megtekintem

 

Azonnali Támogatáshoz juthatsz

Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása

Korábban írtunk róla, hogy a pályázatok keretében van lehetőség igénybe venni maximum 900 ezer forint piaci értékű támogatást azoknak a magánszemélyeknek vagy már induló vállalkozásoknak akik vagy tervezik vagy már részteveszenek valamelyik GINOP felhívásokban.

Foglalkoztatás ösztönzése

A vállalkozóvá váló munkanélküliek és inaktívak Mikro vállalkozásai, valamint társadalmi célú Mikro-, Kis-és Középvállalkozások versenyképességének növelése digitális kompetencia és digitális megjelenés támogatásával

Megtekintem

 

Nonprofit pályázatok

Milyen forrásokra tudnak Nonprofit szerveztek jelentkezni?

A Nonprofit jellege szerint a következő területek ellátásának stabilitása szerinti feladatokhoz tudnak forrást igényelni ezek a szervezzetek.

Olyan megoldást dolgoztunk ki, amivel a szervezetek nem csak elérni tudják célközönségeiket, hanem nonprofit bevételre is szert tudnak tenni, ezáltal stabilizálni tudják a működésüket. Továbbá igyekszünk partnereinktől minél nagyobb számban Pc számítógép eszközöket biztosítani vagy Ingyen tablet készülékeket, mivel ezek a legfontosabbak, hogy ténylegesen el tudják végezni az alapítói okiratban vállalt kötelezettségüket.

Közhasznú fokozatú szervezetek automatikusan megkapják a Honlap pályázati támogatást, a PR Publikációs támogatást EDM hírlevéllel (ez jól jön mondjuk adó 1% kampányoknál) melyek együttes piaci értéke több mint 900 ezer forint.

Nonprofit szervezeteknek is írunk ki pályázatokat, hogy minél többen ki tudják használni a technológiákban rejlő erőt.

Megtekintem

 

GREENLIGHT PÁLYÁZATOK magánszemélyeknek

A pályázatok 99% támogatjuk a keret kimerüléséig!

Pályázatainkon való részvételnél minden külföldi és belföldi induló vállalkozásnak, cégeknek, egyéni vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek szeretnénk támogatást nyújtani, a pályázati forrásainkat maximálisan felhasználni.

A pályázat jogalapja: Társadalom digitalizációja, állampolgárok és szervezetek digitális megjelenésének a támogatása és technológiák népszerűsítése és eszközökhöz juttatása

Maximum: 99db
Feldolgozása: beküldési sorrendben
Kiértékelése: záródátumot követő 5. munkanapon
Kiírás nyelve: Magyar

Megtekintem

 

Ingyen pénztermelő honlapok készítése

Ingyen weboldal és webáruház megrendelése tartalom feltöltéssel és ingyen domain hoszting szolgáltatással, 150 ezer forint piaci értékű responsive (mobilbarát) professzionális dinamikus weboldalak készítésére.

A weboldalakhoz Ingyen tárhely és domain regisztrációt biztosítunk.

Fontos továbbá, hogy nem nyújthat be pályázatot az, aki rendelkezik nyertes Greenlight pályázattal (akkor sem, ha már lezárta a projektet), illetve elbírálás alatt van a pályázata. Ez alól kivétel Állami és Uniós pályázatok.

Megtekintem

 

Nagyon sok magyar állampolgár kaphat Számítástechnikai eszközt

Az eszközökhöz partnereinktől és felajánlásból jutunk hozzá. Az eszközök garanciálisak, minden esetben teszteltek, így a kedvezményezett pályázóink működőképes eszközhöz jutnak hozzá. Az egységesített elektrónikus adatlapon válassza ki, hogy részt vesz-e az Ingyen eszköztámogatásban.

Az aktuális PC konfigurációkra bárki pályázhat. Az eszközök a pályázatok meghirdetése során rendelkezésre állnak, a kedvezményezettek kihirdetésekor lesz megküldve a Vásárlási kedvezmény, melynek felhasználása után postán vagy futárral juttatjuk el a nyertes pályázónak az eszközöket

Megtekintem

 

Amazon készülékekre lehet lecsapni pályázat keretében

A vállalat ugyanígy az egyébként erősen piacon lévő tabletpiacon is szép sikereket ért el. Az IDC idén május elején közzétett rangsorán globálisan a jelenleg a negyedik helyet foglalja el, a vezető Apple, az ezüstérmes Samsung és a szintén dobogós Huawei után, ami 5,6 százalékos piaci részesedést jelent.

A cég persze nem a hardvereladásokból akar nyereséget termelni, stratégiájának lényege, hogy a készülékeken keresztül szolgáltatásait értékesítse a vásárlóknak. Greenlightpályázat keretében azért esett ezekre a készülékekre a választás, mivel az Amazon tabletek nagyfokú népszerűséget mutatnak. A Tees Nonprofit Kft így 2019-es évben Amazon Tablet készülékek népszerűsítésére teszi a fő hangsúlyt.

Megtekintem

 

Lesz még Laptop pályázati kiírásban. Figyeld az időpontot!

A Digitális megjelenés keretében korábban több Toshiba Satelit Click mini Laptop készüléket is meghirdettünk.

A notebookok és táblagépek piaca konvergál egymáshoz; és ha a határok teljesen talán soha nem is fognak elmosódni, a jövő minden bizonnyal a többfunkciós eszközöké. A piacon már most is több olyan gépet találni, amely valamilyen módon átjárást biztosít a tabletek és a hordozható számítógépek világa között, jóllehet, olyan masina szerintünk még nem készült, amely úgy tudott hibrid lenni, hogy közben mindkét funkcióra tökéletesen megfelelt volna.

Tesztünk alanya, a Toshiba Click Mini a prémium kategóriában versenyzett. Ezek a termékek jelenleg nem elérhetők pályázat keretében, de most is nagyon jó készülékeket biztosítunk a jelentkezőknek.

Megtekintem

 

Ingyen készít honlapot a vállalkozóknak a kormány?

Központi vállalkozói portált indít a kormány magyar kis- és középvállalkozásoknak – derül ki abból az interjúból, amelyet György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és -szabályozásért felelős államtitkára adott a Magyar Hírlapnak.

Ezzel csak az a baj, hogy megint valami látszatintézkedés történik a Magyar KKV-k életében. Olvasd el cikket van alternatív megoldás ami igazi segítség lehet.

Megtekintem

 

Milyen pályázatokra lehet még számítani?

 • Akár 0%-os kamattal – Vállalkozói Hitelek a Széchenyi Kártya Programban
 • Népszerű a technológiai fejlesztésre igényelhető 0%-os hitel
 • KKV Eszköz
 • TASZ-díj
 • Magyar Falu Program
 • Vodafone Digitális Díj
 • NEA Új nemzedékek jövőjéért kollégium
 • NEA Társadalmi felelősségvállalás kollégium
 • Vállalkozz velünk Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése
 • NEA Mobilitás és alkalmazkodás kollégium
 • NEA Nemzeti összetartozás kollégium
 • NEA Közösségi környezet kollégium
 • Pest megyei kkv-k eszközberuházásait támogató pályázat
 • Pályázat honvédelmi szakmai gyakorlatra
 • MEGVÁLTOZOTT MUNKAKÉPESSÉGŰ SZEMÉLYEK MUNKAERŐ-PIACI INTEGRÁCIÓJA
 • AUTIZMUSSAL ÉLŐ SZEMÉLYEK SZÁMÁRA SZOCIÁLIS ELLÁTÁST NYÚJTÓ AUTISTA OTTHON
 • FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐ SZEMÉLYEK SZÁMÁRA BENTLAKÁSOS VAGY LAKÓOTTHONI ELLÁTÁS
 • Demokratikus célok előmozdításáért és a demokratikus intézmények megerősítéséért dolgozó civil szervezetek támogatása
 • EURÓPA A POLGÁROKÉRT INFORMÁCIÓS NAPOK
 • Saját kiadású könyv megjelentetése
 • Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat
 • újbuda önkormányzat lakáspályázat 2020
 • dm START! Induljunk együtt!
 • #Mutimitdolgozol
 • Helyi Érték Program
 • Kéz a kézben program Pályázati felhívás
 • Stockholmi Ifjúsági Víz Díj
 • Invitech InnoMax Díj
 • Pályázat városfejlesztési tevékenységekre
 • Otthon Melege program
 • Az Év Nőgyógyásza
 • Háztartási nagygépek csereprogramjára
 • Elektromos autók vásárlását támogató pályázat
 • VEKOP-8.3.2-18 Gyakornoki program a Közép-Magyarországi Régióban (Budapest és Pest megye)
 • GINOP-4.1.2-18 Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása
 • RÓSÁNÉKÖTÉKA pályázat
 • Felelős Társadalomért Program – az egészségért
 • Legyél Te is Főállású Angyal
 • AUCHAN Egészséges ifjúságért – a jövőt most írod Pályázati felhívás
 • Kedvezményes TOVÁBBKÉPZÉS PEDAGÓGUSOKNAK (óvoda, általános és középiskola)

Megtekintem az Összes kiírást

 

Milyen pályázatokat jelenítünk meg?

Greenlightpályázatok

100% Vissza nem térítendő támogatások, Weboldalak fejlesztése, kivitelezése, Ingyen Tabletek leszállítása

EU pályázati kiírások

 • Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP)
 • Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP)
 • Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP)
 • Közigazgatás– és Közszolgáltatás- Fejlesztési Operatív Program (KÖFOP)
 • Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP)
 • Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP)
 • Vidékfejlesztési Program (VP)
 • Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program (RSZTOP)
 • Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program (IKOP)
 • Magyar Halgazdálkodási Operatív Program (MAHOP)

Vállalkozásásoknak

Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása, Álláskeresők vállalkozóvá válásának támogatása, vállalkozásfejlesztés pályázatok

Civil és Nonprofit szervezeteknek

Működés alapú támogatás, társadalmi célú támogatás, közösségi támogatások, fogyatékos személyeknek támogatás

Egyéb pályázatok

Amennyiben támogatási kérelmét szeretné összeállítani, de akkor is, ha csak tájékozódik, a benyújtásának feltételeit tartalmazó felhívást és a pályázat kitöltésének segédleteit – pl. kitöltési útmutatót, sablonokat, szerződési feltételeket – itt megismerheti. Fontos tudni, hogy a honlapon elérhető pályázati dokumentációk menet közben is módosulhatnak, így a támogatási kérelem benyújtása előtt kérjük, ellenőrizze a honlapon található információk aktuális verzióit, és figyelje a közleményeket is!

Kulturális, Irodalmi, művészeti, mezőgazdasági, gyermek és ifjúsági pályázatok, magánszemélyek vissza nem térítendő támogatása

újbuda önkormányzat lakáspályázat 2020 ami elősegíti az innovációt vagy segít leküzdeni a szociális hátrányt.

Ezen az oldalon egy viszonylag rövid tömör összefoglalót olvashattál a lehetőségekről.

 

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

    

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!
 

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!