állami támogatás gumis műhely

tűzifa támogatás 12000
2020.09.04.
palyazat elektromos gepekre
2020.09.04.

állami támogatás gumis műhely

Nagy mennyiségű forrás biztosítása állami támogatás gumis műhely-ra és  Digitális eszközök beszerzésére. Végre egy Nemzeti program melyet For Profit társaságok fognak össze. Hatalmas érdeklődés veszi körül az új digitális programot, melyet Romániából, Szlovákiából, Szerbiából is figyelemmel kísérnek.

XPERTSTUDIO KFT Pályázatot hirdet vissza nem térítendő:

 • Weboldal támogatás – Webáruház készítés tartalom feltöltéssel. Professzionális Honlapok elkészítése gyors SSD tárhelyen és ingyen domain regisztrációval biztosítva. Nincs erőforrás korlátozás és dinamikus tárhelyet biztosítunk!
 • PC Számítógép konfiguráció és Laptop vásárlásának támogatására egyszeri pénzbeli támogatást
 • Tablet és Android telefonkészülékek támogatásra, melyet ingyen szállítunk le kedvezményezettjeinknek
 • Ingyen Online megjelenés támogatása.A támogatás tartalmazza a hirdetések tervezését, a hirdetési kampányok beállítását, auditját, a hirdetési szöveg írását, adatkövetést és a  finom beállításokat a kapott értékesítési adatok alapján a hirdetés indítást követő 1-3 hónapig. A kampányfelügyelet teljesen ingyenes

A DFV Minősítéssel rendelkező társaság vállalja hogy pályázat keretein belül a támogatásban részesült pályázónak, leszállítja Laptop, Tablet, okostelefon és asztali PC konfigurációs eszközeiket.

Az Xpertstudio Kft a céginformációban is megtalálható, valós, magyar tulajdonú társaság!

Jelentkezem a pályázati kiírásra

 

Feltétel nélküli alapjövedelem bevezetése az EU egészében

A feltétel nélküli alapjövedelem meghatározása

A feltétel nélküli alapjövedelem bevezetése nem jelenti a jóléti állam felszámolását, sokkal inkább annak kiegészítéséről, átalakításáról van szó, ahol a jelenleg fennálló modell kompenzációs megközelítését emancipatív szemlélet váltja fel.

Célkitűzések:

Felkérjük a Bizottságot, hogy tegyen javaslatot az egész Unióra kiterjedő, feltétel nélküli alapjövedelmekre, amelyek az Unió gazdasági, társadalmi és területi kohéziójának erősítése érdekében csökkentik a regionális egyenlőtlenségeket.

Ezáltal megvalósulna az Európai Tanács, az Európai Parlament és az Európai Bizottság 2017-ben kiadott közös nyilatkozatának azon célja, hogy az egyenlőtlenségekkel szembeni küzdelem jegyében „az EU és tagállamai az alapjövedelem biztosítása érdekében támogatni fogják a hatékony, fenntartható és méltányos szociális védelmi rendszereket is.”

Uniós finanszírozás

A 2021–2027-es időszakra szóló többéves uniós költségvetés

A hosszú távú uniós költségvetés (más néven többéves pénzügyi keret) több évre előre pénzügyi formába önti az Európai Unió politikai prioritásait, és éves maximális összegeket állapít meg az EU kiadásainak teljes egészére, illetve a legfontosabb kiadási kategóriákra vonatkozóan.

Újítás a javasolt költségvetésben az uniós finanszírozás és a jogállamiság közötti megerősített kapcsolat. A jogállamiság tiszteletben tartása elengedhetetlen annak érdekében, hogy felelősségteljesen kerüljön elköltésre az európai adófizetők pénze. A Bizottság ezért új mechanizmust javasol, amely megvédi az uniós költségvetést a tagállamokban a jogállamiság tekintetében fennálló hiányosságokhoz kapcsolódó pénzügyi kockázatoktól.

Az EU számos projekt és program megvalósítását finanszírozza, illetve támogatja, többek között az alábbi területeken:

 • regionális és városfejlesztés,
 • foglalkoztatás és társadalmi befogadás,
 • mezőgazdaság és vidékfejlesztés,
 • tengerügyi és halászati politika,
 • kutatás és innováció,
 • állami támogatás gumis műhely
 • humanitárius segítségnyújtás.

Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság

Vissza nem térítendő

Idén is rengeteg támogatás lesz kiírva, amire lehet jelentkezni.

2020-ban a Széchenyi 2020 program valamint más hazai vállalkozások és európai uniós támogatású programok keretében már az év elejétől jelentős pályázatok nyíltak meg.  A tavaszi világjárvány hatásainak a mérséklésére a kormány Gazdaságvédelmi Akciótervet dolgozott ki, melynek keretében fokozottan jelennek meg új pályázati lehetőségek 2020. májusától!

A sok kiírás között nem lesz egyszerű a kiigazodás, és itt is, mint mindig, az tud majd profitálni, aki időben rendelkezik a megfelelő információval.

Eddig több mint 2000 kedvezményezett 100 millió forint piaci értékben támogattunk 2016 indulás óta.

ANDROID Telefon eszköz támogatás

A társaság a Greenlight pályázat keretében a digitális megjelenéssel összhangban bárkinek biztosítja az Android készüléket akinek a pályázata meggyőz bennünket! A pályázatok benyújtása 5 perc.

Tablet eszköz támogatás

Az eszközökhöz partnereinktől és pályázati felajánlásból jutunk hozzá. Az eszközök garanciálisak, minden esetben teszteltek, így a kedvezményezett pályázóink működőképes eszközhöz jutnak hozzá. Az egységesített pályázati adatlapon válassza ki, hogy részt vesz-e az Ingyen eszköz támogatásban.

Honlap készítés támogatása

Honlap és webáruház megrendelése tartalom feltöltéssel és ingyen domain hoszting szolgáltatással, induló vállalkozásnak, cégeknek, vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek

Asztali PC Számítógépek beszerzésének támogatása

Nagy mennyiségű asztali PC Számítógép konfigurációk beszerzésének támogatása induló vállalkozásnak, cégeknek, vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek

Laptop készülékek beszerzésének támogatása

Új és Garanciális Laptopok beszerzésének támogatása induló vállalkozásnak, cégeknek, vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek

A társaság hozzájárul bármilyen nagy értékű számítógép konfigurációk árához 50-150 ezer forint értékben. Az egységesített pályázati adatlapon válassza ki, hogy részt vesz-e az Eszköz vásárlásának támogatásban.

Koronavírus gazdasági ellenszere

A világ soha nem lesz ugyanolyan mint amit előtte megszoktunk. Van a koronavírusnak ellenszere, de ezt nem orvosi szempontból hanem gazdasági szempontból fogjuk megvizsgálni, hogyan csökkentsük a függőségünket ettől a láthatatlan ellenségtől.

Szóval ha van pálinka akkor egészség, de nem ezek a dolgok az igazi ellenszerei a koronavírusnak. A legfontosabb hogy egy jóléti államban mint ami Magyarország, a gazdaság ne álljon bele a betonba, mert akkor mind az élelmiszer ellátás, mind a szociális háló, egészségügy, rendfenntartás stb… megszűnhet és ez anarchiához vezetne.

MEGTEKINTEM

TALÁN MOST A LEGIDŐSZERŰBB VÁLLALKOZÁST INDÍTANI

2020-ben itt van a lehetőség, hogy te is elindítsd az online vállalkozásod:

 • 2db nagyon fontos pályázati lehetőség is adódott szinte minden magyar állampolgár számára hogy vállalkozást indítson
 • Nagyfokú támogatási lehetőség nálunk eszközökre és honlap készítésre így ezt az összeget is jelentősen megtudod spórolni
 • A kedvezményes KATA adózással tizedére csökkentheted az adóterhedet, így évi akár 10 millió forinttal több marad nálad
 • Az e-kereskedelem évi 18%-ot növekszik, egyre többen, egyre többet vásárolnak online évről-évre
 • Az online vállalkozás költsége döbbenetes mértékben csökkent, így maximum 300 000 Ft-ból el tudsz indulni
 • lehetővé teszi azt, amit a legmagasabb pozíció sem fog megadni alkalmazottként: hogy szabadon oszthatod be a napodat
 • Nem kell felmondanod a munkahelyeden, hanem amellett is elindulhatsz, kiutat, mellékjövedelmet és védőhálót építve egyszerre

MEGTEKINTEM

állami támogatás gumis műhely támogatás

Állami és Önkormányzati  100% vissza nem térítendő támogatásokra eséllyel pályázhatsz! Több millió forint pályázati támogatás lehetősége, nagymennyiségű eszközök szétosztása, szolgáltatások fejlesztéshez. Nem is gondoltad volna, hogy ezeken te is részt tudsz venni. Ha figyelmesen végig olvasod, akkor rájössz miből maradnál ki ha nem nyújtod be időben a támogatási kérelmedet.

150 ezres gyorssegélyt is kaphatnak a magyar családok

A járvány miatt többen veszítették el az állásukat, és kerülnek emiatt kilátástalan helyzetbe, ha elegendő tartalék hiányában nem tudják fizetni a számláikat vagy a lakásuk bérleti díját. Nincsenek azonban teljesen magukra hagyva, hiszen több fővárosi is vidéki önkormányzat nyújt segítő kezet a bajba jutott lakosainak.

Elmondható, hogy tömegek kerültek tehát egyik pillanatról a másikra szinte lehetetlen helyzetbe, melyben bármiféle apró segítség “életmentő” lehet. Éppen ezért számos önkormányzat nyújt támaszt a településén/kerületében élőknek. A Pénzcentrum összegyűjtötte, melyik városban milyen segítségre számíthatnak a bajba jutottak.

Önkormányzati Támogatás

 • Lássuk az önkormányzatok szintén milyen támogatások és intézkedéseket találunk.
 • Állásvesztési támogatást azok a helyiek kaphatják, akik a koronavírus-járvány következtében március 11. után veszítették el az állásukat
 • Krízistámogatást a járvány miatt bajba jutott, alacsony jövedelmű családok és magánszemélyek vehetik igénybe
 • Veszélyhelyzeti bérleti díj-támogatást azok kérhetik, akik a jelenlegi helyzetben nem tudják az albérleti díjukat kifizetni
 • szociális bérlakásban élő családok, személyek részére is segítséget nyújtunk a veszélyhelyzet terheinek enyhítésében azzal, hogy aki a 2020. június 30-áig terjedő időszakban a lakbért nem tudja fizetni, annak automatikusan 6 havi részletfizetést biztosítunk
 • Minden 65 év feletti újpesti személynek biztosítanak az ellátását, ha azt az adott személy igényli.
 • állami támogatás gumis műhely mindazok igénybe vehetik, akik időben jelentkeznek a kiírt támogatásra. Folyamatosan figyeljék a pályázati felhívásokat is.
 • Minden önkormányzati lakás postaládáiba eljuttattunk egy központi pályázati információs telefonszámot: +36 90 900-352 melynek hívása egyszeri Bruttó 900 forint. A hívással egyidejűleg az ASZF-t elfogadom.
 • Az önkormányzat 3 hónapig nem szedi be a bérleti díjat azoktól a vállalkozásoktól, amelyeknek forgalmát a vonatkozó kormányrendeletek hátrányosan érintik, mert a korlátozások miatt csökkentett mértékben vagy egyáltalán nem számíthatnak forgalomra
 • Egyedülállóknak Legfeljebb 50 000 Ft támogatásra jogosultak.
 • Helyi vállalkozásokat támogató pályázatot írtak ki.
 • Ingyenes a parkolás a városban

Kedvező gazdasági lehetőségek

A közép európai régió kedvező gazdasági lehetőségek előtt áll. Magyarország nem csak több európai uniós forrást fog tudni lehívni hanem a jelenlegi pandémia visszaesésből eredő gazdaságvédelmi intézkedéseknek köszönhetően egyre több munkahely teremtésre van lehetőség.

Az Európai Unió gazdaságának lassulása és a világgazdasági kockázatok miatt a Pénzügyminisztérium 2020 első felében újabb gazdaságvédelmi akciótervet terjeszt a kormány elé – közölte a Pénzügyminisztérium államháztartásért felelős államtitkára.

Az uniós gazdaság a koronavírus-világjárvány következtében idén mély recesszióba süllyed, annak ellenére, hogy mind uniós, mind nemzeti szinten gyors és átfogó szakpolitikai válaszlépésekre került sor. Mivel a korlátozó intézkedések feloldása a Bizottság tavaszi előrejelzésében feltételezettnél visszafogottabb ütemben halad, a válság a vártnál erőteljesebb hatást fog gyakorolni a 2020. évi gazdasági tevékenységre.

Éven túli prognózis várhatóan visszatérhet a gazdaság az elmúlt évek gazdasági teljesítményéhez. Mivel az egész világot érintő gazdasági válság kivétel nélkül minden országot érint, így az abból való kilábalás oriási lehetőséget teremt nemzeti érdekeink érvényesítéséhez.

Korábban írtunk arról hogy milyen problémák fokozhatják az idei recessziót.

MEGTEKINTEM

A kormány állami támogatás gumis műhely intézkedése

Várhatóan tavasszal jön majd egy újabb gazdaságvédelmi és családvédelmi akcióterv – lengette be az elmúlt hónapokban Orbán Viktor és Varga Mihály. A két intézkedéscsomag részleteiről egyelőre kevés konkrétumot tudunk, de valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha azt gondoljuk, hogy ezek lesznek a kormány nagy gazdasági dobásai 2020-ban. Megnéztük, milyen lépések jöhetnek szóba.

Eszközbeszerezés Pályázatok

Idén is jelentős mennyiségben lehet igényelni Digitális megjelenés népszerűsítő pályázatban Tablet készülékeket és PC számítógépek vásárlásához támogatást.

Az eszközpályázatok keretében a nyertes pályázóknak Ingyen Tablet készülékeket biztosítunk és Nagy mennyiségben PC számítógép konfigurációkat állítunk össze és szállítjuk le. Ezekkel a készülékekkel tudjuk biztosítani azon területeken a Digitális megjelenést, ahol nagyon kevés a keret vagy egyáltalán nem tudnak eszközökre fejlesztési forrást biztosítani.

Megtekintem

Számítógépeink minőségi alkatrészből vannak felépítve. Arra törekedtünk a konfigurációk összeállításánál, hogy a legszélesebb felhasználó tábort meg tudjuk vele célozni. Figyelembe vettük egy átlag magyar keresettel rendelkező család életszínvonalát hogy magánszemélyek is részt tudjanak venni pályázatunkban.

Kombinált hitel pályázatok

Hitel és 0%-os hitel pályázatoknál az MFB pontokon lehet érdeklődni.

Lesz lehetőség újra növekedési hitelt igénybe venni a pályázatokon több 10 millió forint értékben a KKV-nak. Fontos szempont hogy már egy lezárt üzleti évvel rendelkezzenek.

Keretösszeg és az igényelhető támogatás mértéke minimum 1 millió – maximum 50 millió Forint.,

Az MFB Zrt. által, Európai Uniós forrásból meghirdetett Hitelprogram célja a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése, illetve a korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, bővítésének támogatása.

Olyan KKV-kat céloz meg a program, amelyek egyáltalán nem, vagy nem megfelelő mértékében jutnak külső finanszírozáshoz. A támogatott beruházásnak olyan fejlesztést kell eredményeznie, ami javítja a technológiai felkészültséget.

A Hitelprogram célja a mikro-, kis- és középvállalkozások olyan beruházásainak a támogatása, amelyek pénzügyi szempontból életképesek, jövedelemtermelők.

MFB pontok

Honlap pályázat

Talán az egyik legnépszerűbb pályázati lehetőség a pályázati honlapokra való jelentkezés. Kiemelten fontos mind üzleti, mind bevétel szerzés szempontjából. Főképp induló vállalkozások, vagy honlapjaikat megújítani szándékozó (modernizáció) Egyesületek, Alapítványok, Intézmények is nagy számban jelentkeznek.

Mivel már Közel 7 millió állampolgár függ az internettől vagy tölti az idejét valamelyik közösségi oldalon (95%-ban Facebook) így az emberek elérése, figyelem felkeltése már szinte kizárólagosan online térben irányítható a forgalom.

A Digitális megjelenés támogatása során 100% Vissza nem térítendő támogatást biztosítunk minden honlap pályázatra jelentkezőnek. …beleértve a magánszemélyeket is!

A honlapok egyenként 150 ezer forint piaci értékkel bírnak, ami azt jelenti ha a támogatás nélkül rendelnék meg a szolgáltatást minimum 150 ezer forint munkadíjjal és domain hoszting díjjal kellene számolni.

A szolgáltatást kizárólagosan csak a Greenlight pályázati támogatás keretében lehet igénybe venni!

Megtekintem

Nonprofit pályázatok

Elsősorban említeném itt az idei FSZK pályázatokat és a NEA pályázatokat amelyek már most nyitva állnak. Több információ a Nonprofit pályázatokról.

Az FSZK kizárólagosan Fogyatékos személyekhez kapcsolódó pályázatokat ír ki, mint a MEGVÁLTOZOTT MUNKAKÉPESSÉGŰ SZEMÉLYEK MUNKAERŐ-PIACI INTEGRÁCIÓJÁT ELŐSEGÍTŐ PROGRAMOK TÁMOGATÁSA és a FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐ SZEMÉLYEK SZÁMÁRA BENTLAKÁSOS VAGY LAKÓOTTHONI ELLÁTÁST NYÚJTÓ NEM ÁLLAMI, NEM EGYHÁZI SZERVEZETEK EGYSZERI KIEGÉSZÍTŐ TÁMOGATÁSA

A Nonprofitoknak másik fontos területe a NEA működés alapú pályázatai.
Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2019.

Ezek mellett érhető el a Greenlight Nonprofit pályázatai is, melyben minden közhasznú szervezetet támogatnak az online Digitális megjelenés pályázataiban. Az összes elnyerhető maximum támogatás 500 ezer forint piaci értékkel bír.

Foglalkoztatás ösztönzése

A vállalkozóvá váló munkanélküliek és inaktívak Mikro vállalkozásai, valamint társadalmi célú Mikro-, Kis-és Középvállalkozások versenyképességének növelése digitális kompetencia és digitális megjelenés támogatásával

Szociális támogatás

A pályázatunk alapvetően nem szociális pályázat, ezért az elbíráló elsősorban azt mérlegeli, hogy a megítélésre kerülő támogatás milyen gazdasági, vagy társadalmi haszonnal bír és mennyiben segíti a pályázó pályázati adatlapon részletezett szándékait, céljait. Ettől függetlenül az elbíráló nem zárja ki a rászorultsági elvek figyelembevételét, de elvetésének jogát és mértékét fenntartja.

Ezért ha a pályázó rászorul az adott nyereményre – támogatásra, akkor ne a rászorultsági faktor erősítésével próbáljon minket meggyőzni!

Ahhoz hogy ezeket a lehetőségeket a legeredményesebben tudjuk kihasználni adunk pár tippet.

MEGTEKINTEM

 

Várható pályázatok

Idén is rengeteg támogatás lesz kiírva, amire lehet jelentkezni.

A következő időszakban az alábbi pályázatok megjelenése várható:

 • KKV START (mikro- és kisvállalkozások innovációs tevékenységének ösztönzése piacorientált innovációs projektjeik támogatásával)
 • Greenlight Vissza nem térítendő pályázatok, eszköz beszerzésre, ingyen Internet támogatásra, Honlap készítésre – online megjelenésre
 • Cuki cicák Alapítvány adakozó pályázata
 • Pályázat mikro-, kis- és középvállalkozások részére, modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatására
 • Pályázat a Magyar Falu Program keretében 5 ezer lélekszám alatti településen működő, ott székhellyel rendelkező civil szervezetek részére, rendezvényekre, programokra, ingatlanvásárlásra, ingatlanfejlesztésre, motorral hajtott jármű beszerzésére, egyéb eszközbeszerzésre
 • Pályázat szellemi alkotások hazai és nemzetközi szellemitulajdon-védelmét szolgáló tevékenységek támogatására
 • Fiatal Gazda pályázat
 • Pályázat sikeresen működő inkubátoroknak a társfinanszírozású befektetési tevékenység folytatásához
 • Pályázat vállalkozások kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységeinek ösztönzésére
 • Pályázat intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés fejlesztésének támogatására
 • Vállalatok innovációs tevékenységének támogatása
 • Zöld gazdaságfejlesztési pályázatok
 • Pályázat regionális kutatóintézeti kapacitások megerősítésének támogatására
 • Kisvárosfejlesztési program
 • Pályázat diabéteszesekkel foglalkozó civil szervezeteknek
 • Munkavállalók egészségügyi szűrésének támogatása
 • Új megoldások a munkába járás megkönnyítése érdekében
 • Versenyképes vállalkozói attitűd fejlesztése, a lehetőség-orientált vállalkozások arányának növelése
 • állami támogatás gumis műhely
 • Pályázat élelmiszeripari vállalkozások támogatására
 • Pályázat Tisza-menti strandok fejlesztésére
 • Elektromos autótöltő támogatás önkormányzatok részére
 • Vállalkozásfejlesztési program 445 hátrányos helyzetű település gazdasági fejlesztése érdekében

 

Milyen cégek foglalkoznak pályázatírással?

Xpertstudio Kft – Greenlight vissza nem térítendő pályázatok. Professzionális HONLAPOK INGYEN  fejlesztése, Webáruház indítás támogatása, Online vállalkozások támogatása, Digitális megjelenés támogatása Facebook és Google hirdetési rendszerben, Eszköz támogatások.
Eddig több mint 500 kedvezményezettet 100 millió forint piaci értékben támogatott!

Sikerdíjas pályázatírás keretében több milliárd Eurós és Állami támogatáshoz biztosítjuk ügyfeleinket. Nincs más teendője mint benyújtani adatait és kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.

TEES Nonprofit Kft – Napi pályázati portál üzemeltetése. Havi 30 ezer – 50 ezer egyedi látogató. 0% rezsicsökkentő hitel napenergia felhasználásával! Hamarosan!

Pairdime Kft – Pairdime könyvkiadási pályázatok. Elektronikus könyvek, reklámok, eszköz támogatások biztosítása. Projektek pénzbeli finanszírozása.

NIOK Alapítvány – Magyarország legnagyobb és legerősebb civileket összefogó platformjával rendelkezik. Továbbá adományszervezés és forrásteremtés. Szoftver adományok a legnagyobb multi cégektől. Microsoft és Google Techsoup  partner.

ECOPROFIN Pályázati és Pénzügyi Tanácsadó Kft – Pályázatírás Európai uniós támogatások Mikro, – Kis és Középvállalatok számára. Eszközbeszerzés, Telephelyfejlesztés, Gyakornoki program ..stb.

Kovarszki Andrea – Legnagyobb pályázati hírportál üzemelétetése. Pályázati- és projekt tanácsadással,  projektmenedzsmenttel foglalkozik, fő profilja kulturális örökségi-, és turisztikai projektek tervezése.

Jelado Internet és Kommunikáció – Ingyenes Joomla alapú honlapok készítése.

I&I Kulturális Informatikai és Innovációs Kft – Pályázatfigyelő, az első hazai pályázatközlő kiadvány, a pályázati támogatások gyűjteménye, 1991 augusztusa óta folyamatosan megjelenő havilap és 1998 óta az interneten is megjelenik www.pafi.hu címen.
A Pályázatfigyelő Szerkesztőség célja, hogy a hazai, a határon túli és nemzetközi pályázati kiírásokat összegyűjtse, ennek érdekében rendszeres kapcsolatot tart fenn a pályázatkiíró szervezetekkel.

MATERal Group Kft. – Pályázatfigyelés és pályázatírás.

Rolling Consulting Group Kft. – Projekttervezés, Pályázatírás, Ingyenes pályázati előminősítés.  Európai Uniós pályázat-és tenderírási, valamint az Európai Uniós pénzügyi tanácsadási és projektmenedzsment szolgáltatások

Forrás Centrum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. – Közel 900 nyertes pályázattal 13 milliárd Ft támogatást nyert el ügyfelei részére, mindezt sikerdíjas konstrukcióban.

 

Az internetet ma már rengeteg számítástechnikai eszköz segítségével elérhetjük. PC számítógép, Laptop, Tablet, okostelefon …stb.  és akkor még a magunkon viselhető eszközökről és az otthoni, úgynevezett IoT (Internet of Things, tárgyak internete) eszközökről még nem beszélünk egyelőre, de legyen ebből is egy példa, az okos hűtő.

Ma természetes, hogy gyerekeinknek akár már általános iskolában is szükségük van egy számítógépre ahhoz, hogy tanuljanak. Már a házi feladatukat sem tudják megcsinálni internet és számítógép nélkül. Ezt lehet kritizálni, jónak vagy épp rossznak tartani, de megváltoztathatatlan tény. A technológiai fejlődés elérte az iskolákat is. A tanulók a világ legnagyobb könyvtárát használják a tanuláshoz: az internetet.

INGYEN LAPTOPOK Nem csak tanulásra

A legtöbben persze nem tanulásra használjuk a számítógépünket és az internetet. Természetesen egy jó TV sorozatból is lehet tanulni ezt-azt, csak oda kell figyelni rá. Ezzel bele is vágtunk a közepébe: filmeket, sorozatokat nézünk a számítógépünkön, Youtube, Netflix vagy Plex segítségével valamely készülékkel. Van, aki a telefonján is, pedig annak elég kicsi a kijelzője, legyen bármekkora phablet. Ebédszünetben megnézni egy részt a kedvenc sorozatunkból a telefonon? Miért ne?

Munka a számítógépen

Kinek mit jelent a munka? Minden embernek más, de biztos hogy nélkülözhetetlen a számítástechnikai eszközök.

Egy autószerelő interneten olvas utána egy-egy hibának és az alkatrészek cikkszámait keresi meg egy webes áruházban.

Az asztalos tízperncenként ellenőrzi a tervrajzba írt méreteket az épp készülő munkáinál.

A bankban dolgozó az ügyfelek összes adatát beírja egy bonyolult banki nyilvántartó rendszerbe, amiből később előkeresheti őket.

Az építészmérnök viszont egész nap két hatalmas monitor előtt ül és az egeret markolva alakítja a játszótereket, amiken a gyerekeink játszani fognak pár év múlva.

Ők mind hasonló számítógépeket használnak. Hagyományos PC, billentyűzettel, egérrel, monitorral. Azonban igazából egyiküknek sem jó az eszköz, arra, amire használják.

Különböző feladatokra céleszközök

Az autószerelőnek egy folyadék, kosz és olaj álló tablet kellene, amit zsíros ujjal is használhat, viheti magával az autó alá vagy ahol szükség van rá.

Az asztalosnak elég lenne egy monitor, vagy asztalba épített képernyő, ami védve van por ellen. Hiszen órákon át csak rá-, ránéz a képernyőre.

A bankba egy asztalba épített vagy asztalra tehető képernyő kellene, hogy ne legyen az ügyintéző és az ügyfele között egy monitor, egymás szemébe nézhessenek. Az ügyintézők a legtöbbször csak egy-két számot írnak le vagy egy név kezdőbetűit. Erre elég lenne nekik egy képernyőn megjelenő gombsor, felesleges az egér és a billentyűzet. Egy nagy méretű tablet elegendő.

A tervező még nagyobb monitort szeretne és egy interaktív táblát vagy okostollat. Az egér kicsit béna ahhoz a finom munkához, amit ő csinál.

Szórakoztató tartalomfogyasztás

Természetesen nem tudjuk, hogy a munka és tanulás mellett mennyit használjuk pontosan a kütyüinket szórakozásra. Azonban az okostelefonokat, tableteket, laptopokat – számítógépeket, mind egy kalap alá vesszük és egységesen számítógépként gondolunk rájuk, amin tartalmakat fogyaszthatunk.

A filmek, könyvek, újságcikkek és ismerőseink facebook postjai, azaz bármi lehet szórakoztató tartalom. Mennyivel kényelmesebb a kedvenc online újságunk cikkeit vagy a facebookon terjedő vicces videokat egy tableten megnézni, szemben egy notebookkal! A notebook ehhez feleslegesen nehéz, nagy méretű és bonyolult.

Nem győztük meg?

Az idő gyorsan telik, így hamar itt van a pályázatunk záródátuma. Nem kell több százezer forintot elköltenünk vagy hitelt felvennünk (opcionálisan ezt is lehet) mégis jelentősen kedvezőbb megoldás pályázatunk által biztosított készülékekre a támogatási kérelem benyújtása. Jelentős mennyiségű forrást biztosítunk pályázatainkban, így már csak egy dolgot kell végig gondolnia.

Szükségünk van-e egyáltalán Új és garanciális Asztali számítógépre vagy egy új Laptop készülékre ami teljesen gördülékenyen kezeli a Windows 10-es operációs rendszert???

NYÚJTSA BE HOZZÁNK TÁMOGATÁSI KÉRELMÉT, MI PEDIG MINDENKIT TÁMOGATUNK A KONTINGENS EREJÉIG!

KATTINTS IDE HA BENYÚJTOD A TÁMOGATÁSI KÉRELMED

Végső soron tekintsük át milyen pályázatok találhatók a hazai piacon.

Magyarország hamarosan elkezdheti felhasználni azokat az uniós forrásokat melyet a 2021 és 2027-es ciklusig kötött a Magyar állam és az Európai unió.

Mire költi az EU a pénzt?

A költségvetést jelenleg legnagyobbrészt a növekedésre és a foglalkoztatás bővítésére, továbbá az uniós régiók közötti gazdasági egyenlőtlenségek mérséklésére fordítják. Jelentős hányad jut továbbá a mezőgazdaságnak, a halászatnak és a környezetvédelemnek is. A terrorizmus, a szervezett bűnözés és az illegális bevándorlás elleni küzdelem további fontos kiadási területeket alkotnak.

Hat fő kiadási terület

Mire fordítjuk a Greenlight pályázatban a pénzt?

A támogatáshoz biztosított keret a digitális megjelenés támogatásának elősegítésére. A hátrányt elszenvedett a hátrányt elszenvedett emberek, közösségek és szervezetek -vállalkozások online működési mechanizmusát megváltoztassa, ezt megfelelő technológiai eszközzel támogassa és ehhez egyéni vagy csoportos oktatóanyagot biztosítson.

A projekt kiadás eszköz beszerzésekre, szerver üzemeltetésre, honlapok fejlesztésére, online hirdetési költségek finanszírozására fordítja elsősorban vagyis a kedvezményezett pályázók projektfinanszírozására.

Pályázattípusok az európai uniós alapok esetében

 1. Telephelyvásárlás, telephelyfejlesztés
 2. K+F
 3. Eszközbeszerzés
 4. Foglalkoztatás és képzés
 5. Információs technológia fejlesztés (IT)
 6. Megújuló energia és energiahatékonyság

Uniós Szabályok és alapelvek

Az uniós pénzgazdálkodási szabályok és alapelvek – köztük az átláthatóságot és az elszámoltathatóságot biztosító eszközök – gondoskodnak arról, hogy mindenki azonos feltételekkel pályázhasson meg uniós forrásokat, és hogy az uniós pénzeszközök felhasználása szabályszerűen történjen.

Minden olyan pénzügyi művelet, amely uniós finanszírozáshoz kapcsolódik, az EU pénzgazdálkodási szabályainak hatálya alá tartozik. A szabályokat az EU költségvetési rendelete és más pénzügyi jogszabályok és programútmutatók rögzítik.

Társfinanszírozás és jelentéstétel

Az EU által támogatott projektek többségét a Bizottság és a kedvezményezettek közösen finanszírozzák. Így biztosítható az, hogy az uniós pénzforrások a tényleges szükségleteknek megfelelően kerüljenek elosztásra.

A támogatások teljes kifizetésére akkor kerül csak sor, miután a kedvezményezettek minden kétséget kizáróan igazolták, hogy sikeresen végrehajtották a projektet.

Átláthatóság és egyenlő bánásmód

Minden pályázó egyenlő bánásmódban részesül, függetlenül attól, hogy az Európai Bizottság vagy valamely irányító hatóság által kezelt támogatásra pályáznak, vagy közbeszerzési eljárásban vesznek részt. Az átláthatóság is mindegyiküknek a hasznára válik.

Greenlight pályázat feltételek

A feldolgozás során kiszűrünk minden olyan pályázatot, amiben valamit nagyon elrontott a pályázó.
Ennek kicsi a lehetősége, mert a ki nem töltött mezőket a rendszer kiemeli, és addig nem nyújthatok be, amíg minden mező megfelelően ki nincs töltve.

A rendelkezésre álló erőforrásainktól és a beérkezett pályázatok függvényében döntünk arról, hogy kiket tudunk támogatni. A támogatásnál lesz akinek minden kérését maximálisan teljesíteni fogjuk, és lesz akinek a kérését el kell utasítanunk.

A döntés, a támogatás odaítélése több tényezőtől is függ. Függ a beérkezett pályázatok számától, függ attól, hogy pontosan milyen  szolgáltatásra pályázik és függ a beadott pályázatok minőségétől, annak egymáshoz történő viszonyulásától.

A pályázó szónak a szinonimái: aspiráns, jelölt, jelentkező, induló, nevező, folyamodó, kérelmező

A pályázat kiírója (Cég -Alapítvány és Állami szervek szoktak lenni) aki valami cél érdekében egy ügyhöz szeretné megnyerni a támogatást vagy forrást biztosít a legjobb pályázati művek számára.
Maga a pályázat pedig az a rendszer, ami alapján megértjük a célt, a feltételeket és a támogatási formát és lehetőséget. A pályázat szónak a szinonímiái: versenykihívás, felhívás, pályázatkiírás, pályázat

Minden pályázat egy verseny elsősorban. A verseny általánosan akkor alakul ki ha a rendelkezésre álló erőforrásnál többen jelentkeznek.

Milyen pályázati célokkal találkozik most az ember?

Itt van a már népszeri NFSI pályázat keretében az Otthon Melege Program, melyben háztartási nagygépek cseréjére van lehetőség mint a régi hűtő vagy mosógépek újabb készülékre való cseréjére.

Megtalálható újabban a Lakossági Energia Hatékonyság Hitelprogram. A Fejlesztési Bank keretében biztosított hitellel és a Napelem beszerzésekkel lényegébe véve kiváltható a központi Áramszolgáltatók által biztosított lakossági energia ellátást. Ez most a Paks II. vállalása mellett a kormánynak az egyik legnagyobb környezetvédelmi programja. Magyarországon kb 40 ezer háztartást fog érinteni.

Ilyen környezetvédelemmel összefüggő támogatások találhatók például az elektromos meghajtású gépkocsiknál a Innovációs és Technológiai Minisztérium háttérintézménye, az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. keretében.

Uniós források úthálózat fejlesztésre turisztikai megoldásokra, induló vállalkozások támogatása, képzés pályázatok, gyakornoki program és bér és járulék támogatás. Az uniós pénzek elosztását az Állami szervek mint az Emberi Erőforrás Minisztérium vagy a Magyar Államkincstár, Széchényi Programiroda vagy Minisztériumok egyike felel vagy külsős cégek osztják és koordinálják pl: Magyar Vállalkozás fejlesztési Alapítvány. 

10 érv a Greenlight pályázat mellett

Lássuk a rövid és tömör érveket. Minden mást a honlapon fel lehet lelni a pályázati kiírásban.

 1. Mert nem a szerencsén múlik a támogatás
 2. Mert rendelkezünk a támogatáshoz szükséges forrásokkal
 3. Leinformálható magyar cég vagyunk
 4. Maximálisan akár 500db pályázatot támogatunk, de ezt a keretet ha szükséges tudjuk még növelni
 5. Pályázatunk kitöltése átlagosan 5 perc
 6. A pályázatok kitöltése annyira egyszerű hogy nincs szükség pályázati író cégre
 7. 6350 forint egyszeri adminisztrációs költség mellett FIX ajándék terméket is biztosítunk számodra
 8. Kedvezményezettként 150 ezer forint piaci értékű támogatást biztosítunk ami jóval több mint a pályázat feldolgozási díja
 9. Új és Garanciális készülékeket biztosítunk számodra
 10. Eddig több mint 500 pályázati nyertes és 100 millió forint piaci értékű támogatás

Ne legyenek kétségeid, ez a állami támogatás gumis műhely pályázat amire neked szükséged van!

állami támogatás gumis műhely VÉLEMÉNYEK

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

    

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!
 

A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így a következő értesítés a záródátumot követő elbírálás után fog érkezni! Maximum 500 ezer forint piaci értékig támogatunk eszközökkel!!!