ÁRAK

Egyéb szolgáltatások weboldalakhoz (csak pályázóknak!)

Az ingyenes honlap támogatásunkhoz ezek a szolgáltatások érhetőek el kedvezményes áron:

Fórum aktiválás

Fórum, közösség építés, zárt és nyitott topikok kezelése. Tartalom építésre tökéletes mind a keresőrobotok számára, mind az érdeklődők számára. 
15 ezer forint + Áfa

CHAT üzenet küldő aktiválás

Termék vagy szolgáltatás oldalon érdemes aktiválni, hogy azonnal tudjanak kommunikálni velünk az érdeklődők.
15 ezer forint + Áfa

POPUP ablak (időzíthető vagy eseményhez köthető)

Mielőtt elhagyná a látogató az oldalt feliratkoztathatjuk vagy megkérhetjük hogy kedvelje vagy ossza meg oldalunkat, így nem tűnnek el nyomtalanul az oldalra érkező látogatók! Ez a funkció 30%-kal növeli az oldalon a konverziót!
15 ezer forint + Áfa

Webáruház aktiválás

Több termék értékesítésénél ajánlott az aktiválása. Elektronikus fizetés, szállítás és raktár kezelés. A kosárba helyezésnél vendég vagy regisztrált vásárlás és számlaígénylés.
30 ezer forint + Áfa

PRÉMIUM webáruház aktiválás (Nagyker)

Nagykereskedelmi áruházak kötegelt termék feltöltése és automatikus számlázás lehetősége
60 ezer forint + Áfa

Egyedi termék tervező (Pólók, tárgyak designolása) Webáruházban

Webáruház termékeink egyedi tervezése megrendelése (póló, bögre, vagy bármely olyan termék amire nyomtatni vagy gravírozni lehet)
45 ezer forint + Áfa

RSS Aggregátor aktiválás Hírgyűjtő oldalak létrehozásához

Saját cikkek mellett van lehetőség RSS csatorna hírek elhelyezésére, úgy mintha a mi híreink lennének. Hasonló a hírgyűjtő portálok szolgáltatásához.
30 ezer forint + Áfa

Közösségi oldal funkció (ismerkedős, belső kapcsolat rendszerrel)

Szeretnél egy társkereső, ismerkedős vagy facebook kapcsolati rendszer szintű képességet weboldaladnak? Ez a funkció teljes mértékben felülmúlja a várakozásaidat ha bármilyen közösséget építenél.
60 ezer forint + Áfa

SSL (https://) Titkosított tanúsítvány megrendelése honlaphoz

Az egyik legfontosabb eszköz ami az összes fizetős oldalhoz ajánlott – bizalmat növel, továbbá a keresőmotorok előrébb pozicionálják a keresési oldalon weboldalunkat. Most már az összes böngésző zavaró figyelmeztetést küld ha nincs SSL titkosított tanúsítvány weboldalunkhoz.
15 ezer forint + Áfa

Facebbok regisztráció aktiválás

Idő és energia sőt vásárló is veszít az ember a hagyományos regisztrációs(email / jelszó) lehetőséggel. Facebook regisztrációs gombbal egy kattintásra regisztrálnak és belépnek érdeklődőink.
10 ezer forint + Áfa

Hírlevél aktiválás (500db/óra  kiküldés biztosítása)

Iratkoztasd fel látogatóidat! Hírlevél még mindig a legjobb megoldás az online értékesítésben. Ne hagyd ki, készíts vevő művelő tartalmakat és pénzarató emaileket feliratkozottaidnak.
10 ezer forint + Áfa

LOGÓ tervezése honlaphoz

Ha valami egyedit szeretnél honlapodhoz ami jól jönne a termékeiden vagy szolgáltatásaidon is vissza köszönne akkor a LOGÓ elkészítése a legfontosabb. Ne ezzel kezd vállalkozásod elindítását!
25 ezer forint + Áfa

Grafika vagy SLIDE tervezése

Bármilyen egyedi grafika ami nincs a weboldal támogatás keretében és szeretnéd megfogni az érdeklődőidet akkor mi elkészítjük neked!
15 ezer forint + Áfa

Banner készítés reklám céljából

Weboldalunk első látogatói csere Bannerből reklámból jönnek. A vizuális hirdetések mindig nagyobb figyelmet keltenek mint a szöveges hirdetések, ezért ADWORDS-höz is elkészítjük az összes méretet.
10 ezer forint + Áfa

Facebook oldal tervezése honlaphoz

Weboldalunkhoz közösségépítéshez Facebook oldalt is elkészítjük.
15 ezer forint + Áfa

PUSH üzenet szolgáltatás aktiválása

Szeretnéd a legújabb cikkeket ajánlatokat azonnal kiküldeni Mozilla, Google Chrome böngészőt használóknak. Esetleg Mobiltelefonon jeleznél nekik? Ez az új trend. Akár azonnali több száz nézettséget is tud generálni!
30 ezer forint + Áfa

Automatikus Facebook postolás weboldalunkról

Facebook oldalunkra plusz kőrt kell futni, hogy minden cikket beillesszünk. Ezt mi automatizáljuk, hogy amint közzétesszük a cikket, abban a pillanatban a Facebook oldalon is publikálja. Nem kell folyamatosan foglalkozni vele.
10 ezer forint + Áfa

Dokumentum letöltés kezelő és számláló

Ha archivumot kezel, vagy tevékenységhez kapcsolódó jelentést kell közzétenni oldalán, ez a dokumentum kezelő figyeli és irányítja a felhasználót. Elegáns megjelenést biztosít letöltéshez!
10 ezer forint + Áfa

További tartalom feltöltés (1db oldal vagy 10 db termék)

Az alap szolgáltatásokon kívül ennyiért vállaljuk további tartalmak feltöltését.
5 ezer forint + Áfa

Weboldal Többnyelvűség támogatása

Külföldről szerezne bevételt, ügyfelet? Esetleg egy külföldi Márkát építene Magyarországon? Ez a funkció tökéletes fordításra lett létrehozva. A gomboktól, a Tartalom és a menü rendszerig mindent egyedileg lefordít.
25 ezer forint + Áfa

Weboldal karbantartás (Frissítés ..stb) Garanciával

Időnként előfordul hogy frissítéseket igényel a rendszer amit a felhasználó maga is meg tud tenni. Mi garanciával végezzük ami azt jelenti, hogy ha bármilyen más problémát eredményez a frissítés akkor kijavítjuk.
10 ezer forint + Áfa

Cégpályázat logó végleges levétele a honlapról

A pályázat keretében helyezzük ki a Cégpályázat logóját. Természetesen van lehetőség levenni, amennyiben nem tetszik vagy zavar minket!
10 ezer forint + Áfa

150 ezer forint piaci értékű weboldalt biztosítunk a pályázóink számára! További szolgáltatásaink is piaci ár alatt vannak!

Ebben belefoglaltatik a domain név költsége, tárhely+hoszting szolgáltatás 1 évre megelőlegezve, felület kialakítása és tartalom felépítése.

Ezek a díjak egyszeri megbízással szólnak! Amennyiben folyamatos szolgáltatás igénybevétel és ember kell a munkához egyedi átalánydíjban tudjuk ajánlani szolgáltatásainkat!

Iratkozz fel pályázati híreinkre!
Csatlakozz Magyarország pályázati Startup közösségéhez, vegyél részt pályázatainkon és használd ki szolgáltatásaink és eszközeink adta lehetőséget!

Megtanítunk téged hogyan pályázz és hogyan juss hozzá töredék pályázati befektetéssel egy 150-300 ezer forint piaci értékű támogatáshoz!

Magánszemélyek, Vállalkozásoknak, Nonprofit szervezeteknek, Intézményeknek, Állami szervezeteknek és Egyházaknak

Pályázataink során több millió forint értékben támogatjuk kedvezményezetteinket!

Email címed megadásával egy 9 részes oktató anyagot fogok küldeni a PÁLYÁZATI INNOVÁCIÓ lehetőségeiről!
Köszönjük a regisztrációt. Meg kell erősítenie az e-mail címét!
Köszönjük, hogy minket választ! Pályázati projektjeink hozzáadott értéket képviselnek!
×
×
WordPress Popup Plugin