Reklám – promó film készítés

spry
Spryangels.hu
2016.06.30.
veszpremvakok
Veszprém Vakok Egyesület weboldala
2016.07.07.
cegpalyazat_video

A videó egy kifejezetten vizuális műfaj, ahogy maga az egész internet is. Ugyanúgy mint a tévénél és a filmeknél, a legtöbb információt a szemünk segítségével kapjuk, ez az az érzékszervünk amire nagyon könnyen érhetsz el hatást.


Neked hogyan könnyebb eladni terméked vagy szolgáltatásod? Úgy, hogy megmutatod azt a vevődnek vagy úgy, hogy adsz neki egy leírást és esetleg pár fotót róla? Szinte mindenki az első választ mondja. Ha te nem akkor nem neked való a videó reklám. De ha te is könnyebben adsz el úgy ha látja a vevőd amit kínálsz neki akkor tedd ezt az interneten is!

Ráadásul ez még csak az alap videó, azaz, csak bemutatod vele a termékedet. Ezen kívül használhatsz rengeteg videós marketing trükköt amik csak a videón hatnak igazán. Olyanokra gondolj, mint elégedett vásárlók véleményei, grafikák, statisztikák bemutatása, látványos, vicces videók amik kis szerencsével maguktól terjednek az interneten. Olyan filmek ami alapján a néző azonnal érzi, hogy minőségi amit kínálsz neki. Megmutathatod a gyártás folyamatát, vagy a boltodat is.

  • Garantáltan ki fogsz tűnni unalmas konkurenciáid közül.
  • A látogatóid jobban figyelnek és könnyen megjegyzik ajánlatod.
  • Weboldaladba beilleszthető és videó megosztókon is terjeszthető reklámod lesz.
  • Azonnal felkelted a látogatók figyelmét és folyamatosan fent is tartod azt.

videoediting

 

Az ismert és az interneten elérhető zeneszámok többsége jogvédett, azok felhasználása szigorú megkötéssel jár, főleg reklámok esetén. Ezért csak akkor kérj ismert zeneszámot a videódhoz, hogy ha van engedélyed annak a felhasználására. Egy ilyen engedély sok pénzbe és utánjárásba kerül ezért mi inkább saját szerzeményeinket, illetve adatbázisunkban szereplő, felhasználható zenéinkkel készítjük az anyagot. A videó elkészítésénél több variációt adunk a zenei aláfestésre, sőt akár megadhatsz egy stílust és mi elkészítjük hozzá a zenét.

Videóinkat FullHD minőségben készítjük. Ez 1920×1080 pixeles méretet jelent. Ezért az így elkészített videót akár televízióban vagy műsoros DVD-én is adhatod, nem fog romlani a minősége. A videó formátuma .avi vagy mp4 kiterjesztésű, ezt a legtöbb számítógép gond nélkül le bírja játszani, valamint az összes videó megosztó elfogadja.

Végül az elkészült a videót bemutatjuk, az esetleges apróbb kéréseket, módosításokat elvégezzük és postán vagy az interneten adjuk át a végleges reklámot.

Az elkészített videó szerzői jogdíjára nem tartunk igényt, de a videóban egy az Xpertstudio Kft Copyright feliratára és egy Cégpályázat Logó feltüntetésre igényt tartunk.  Az elkészült filmet felhasználhatod a szerződésben meghatározott helyeken és módon. Amennyiben nem probléma neked úgy a videót vagy egyes elemeit fel fogjuk használni referenciáink között. Érdemes tudnod, hogy az általad adott anyagok, szövegek és esetleg zene jogtisztaságáért te felelsz.

A filmek nem tartalmaznak 2d vagy 3d tervezett elemeket, ezekre külön ajánlatot adunk!

Akkor pályázatra fel és Vágjunk bele egy jó kis Filmbe!

 

Specifikáció:

Videó felbontása: 1920x1080px
Videó Cocec: H.264
Videó Frame: 30fps
Audió Codec: AAC, Stereo
Audió Sample Rate: 48000 Hz

Kérésre más Specifikáció is megadható!

Általános Formátumok: AVI, MP4

Mi most pályázat keretében ajánljuk szolgáltatásainkat! A tervezési csomag 150 ezer forint piaci értékű szolgáltatást biztosít a kedvezményezett számára. Amennyiben megvásárolja a BIZTOS KEDVEZMÉNYEZETTI STÁTUSZT (bruttó 29210 forint) ebben benne van a pályázatfeldolgozási díj is, szerződést követően indíthatjuk a tervezést.


Most be is nyújtom a pályázatot Elektronikus felületen!

Azok akik hagyományos WORD dokumentumban szeretnék kitölteni a pályázati adatlapot itt letölthetik

A csomagokról és szolgáltatásokról kérdezne, itt megteheti!
Minden kérdésre válaszolunk!

Iratkozz fel pályázati híreinkre!
Csatlakozz Magyarország pályázati Startup közösségéhez, vegyél részt pályázatainkon és használd ki szolgáltatásaink és eszközeink adta lehetőséget!

Megtanítunk téged hogyan pályázz és hogyan juss hozzá töredék pályázati befektetéssel egy 150-300 ezer forint piaci értékű támogatáshoz!

Magánszemélyek, Vállalkozásoknak, Nonprofit szervezeteknek, Intézményeknek, Állami szervezeteknek és Egyházaknak

Pályázataink során több millió forint értékben támogatjuk kedvezményezetteinket!

Email címed megadásával egy 9 részes oktató anyagot fogok küldeni a PÁLYÁZATI INNOVÁCIÓ lehetőségeiről!
Köszönjük a regisztrációt. Meg kell erősítenie az e-mail címét!
Köszönjük, hogy minket választ! Pályázati projektjeink hozzáadott értéket képviselnek!
×
×
WordPress Popup Plugin