Kosár

tobbpalyazat támogatás
Pályázatfeldolgozási díj több pályázatra
2016.10.07.
1palyazat feldolgozási díj

Pályázatfeldolgozási díj 1 pályázatra

5000 Ft +ÁFA


Cikkszám: pfd6350. Kategória: .

Általános Pályázat feldolgozási díj: Pályázat benyújtását követően van lehetőség áruházban megfizetni a pályázatfeldolgozási díjat! A pályázatok elbírálása a pályázati útmutatóban leírtak szerint lesznek kiértékelve! Az így kapható támogatás 150 ezer forint piaci értékkel bír!

A pályázatban való részvétel 5000 Ft + ÁFA megfizetés után lehetséges. Az adó mértéke 27%. Ezért minden pályázót kérünk, hogy 6350 Forintot utaljon el a pályázatban megadott feltételek szerint!

A feldolgozási díj összege méltányos a megítélt támogatás értékéhez képest, ami 150 ezer forint piaci értékű.

A Weboldalon a Kosár gombnál a kiválasztott szolgáltatást kiválasztja, majd a vásárló adatai után befizetheti Bankkártyával, Paypallal a pályázati díjat vagy választhatja az átutalást is!

Az átutalásnál közlemény rovatába kérem adja meg a weboldalon regisztrált pályázó email címét, ugyanis ezzel fogjuk tudni azonosítani pályázatát:

Bankszámlaszám az átutaláshoz:
XPERTSTUDIO KFT.
ERSTE BANK
11600006-00000000-68212225

A Pályázatfeldolgozási díjról NAV által elismert, tehát szabályos elektronikus számlát adunk (szamlazz.hu). A számlát azonban csak a díj befizető személy, vagy cég, vagy intézmény, stb nevére állíthatjuk ki, ettől eltérni nincs módunk. A számlák megegyeznek a megszokott számlák formátumával, azzal a különbséggel, hogy elektronikusan, e-mailben juttatjuk el a pályázókhoz. A számlát természetesen ki lehet nyomtatni, de ezt a befizetőnek kell megtennie.

A pályázatfeldolgozási díj – mint a neve mutatja – a pályázó pályázatának az általános feldolgozási díja. Tehát független a támogatás megítélésének, mértékének tényétől és attól, hogy a pályázó támogatásban részesül-e. A pályázati döntés ellen a pályázó részéről jogorvoslati kérelem benyújtásának helye nincs.

Iratkozz fel pályázati híreinkre!
Csatlakozz Magyarország pályázati Startup közösségéhez, vegyél részt pályázatainkon és használd ki szolgáltatásaink és eszközeink adta lehetőséget!

Megtanítunk téged hogyan pályázz és hogyan juss hozzá töredék pályázati befektetéssel egy 150-300 ezer forint piaci értékű támogatáshoz!

Magánszemélyek, Vállalkozásoknak, Nonprofit szervezeteknek, Intézményeknek, Állami szervezeteknek és Egyházaknak

Pályázataink során több millió forint értékben támogatjuk kedvezményezetteinket!

Email címed megadásával egy 9 részes oktató anyagot fogok küldeni a PÁLYÁZATI INNOVÁCIÓ lehetőségeiről!
Köszönjük a regisztrációt. Meg kell erősítenie az e-mail címét!
Köszönjük, hogy minket választ! Pályázati projektjeink hozzáadott értéket képviselnek!
×
×
WordPress Popup Plugin