Kosár

1palyazat feldolgozási díj
Pályázatfeldolgozási díj 1 pályázatra
2016.06.17.
biztos kedvezményezetti státusz
Biztos Kedvezményezetti Státusz
2016.10.07.
tobbpalyazat támogatás

Pályázatfeldolgozási díj több pályázatra

10000 Ft +ÁFA


Cikkszám: pfdtp12700. Kategória: .

Speciális Pályázat feldolgozási díj több pályázatra: Pályázatunkban egyszerre 2-8 pályázatra is lehet jelentkezni (Videó -Grafika -Weboldal -Adwords -Facebook kampány támogatásra, Eszköz, Pénz támogatásra) – pályázati kiírástól függően. Azok akik kettőnél több pályázatra jelentkeznek nagyobb eséllyel indulhatnak a támogatásokért aminek az elnyerhető maximum támogatás piaci értéke akár 300 ezer forint is lehet!

A feldolgozási díj összege méltányos a megítélt támogatás értékéhez képest, ami 150 ezer és 300 ezer forint értékű is lehet.

A Weboldalon a Kosár gombnál a kiválasztott szolgáltatást kiválasztja, majd a vásárló adatai után befizetheti Bankkártyával, Paypallal a pályázati díjat vagy választhatja az átutalást is!

Az átutalásnál közlemény rovatába kérem adja meg a weboldalon regisztrált pályázó email címét, ugyanis ezzel fogjuk tudni azonosítani pályázatát:

Bankszámlaszám az átutaláshoz:
XPERTSTUDIO KFT.
ERSTE BANK
11600006-00000000-68212225

A Pályázatfeldolgozási díjról NAV által elismert, tehát szabályos elektronikus számlát adunk (szamlazz.hu). A számlát azonban csak a díj befizető személy, vagy cég, vagy intézmény, stb nevére állíthatjuk ki, ettől eltérni nincs módunk. A számlák megegyeznek a megszokott számlák formátumával, azzal a különbséggel, hogy elektronikusan, e-mailben juttatjuk el a pályázókhoz. A számlát természetesen ki lehet nyomtatni, de ezt a befizetőnek kell megtennie.

A pályázatfeldolgozási díj – mint a neve mutatja – a pályázó pályázatának a speciális feldolgozási díja amely 1-nél több pályázatra való jelentkezésre ad jogosúltságot. Tehát független a támogatás megítélésének, mértékének tényétől és attól, hogy a pályázó támogatásban részesül-e. A pályázati döntés ellen a pályázó részéről jogorvoslati kérelem benyújtásának helye nincs.

Érdekelhetnek még…

Iratkozz fel pályázati híreinkre!
Csatlakozz Magyarország pályázati Startup közösségéhez, vegyél részt pályázatainkon és használd ki szolgáltatásaink és eszközeink adta lehetőséget!

Megtanítunk téged hogyan pályázz és hogyan juss hozzá töredék pályázati befektetéssel egy 150-300 ezer forint piaci értékű támogatáshoz!

Magánszemélyek, Vállalkozásoknak, Nonprofit szervezeteknek, Intézményeknek, Állami szervezeteknek és Egyházaknak

Pályázataink során több millió forint értékben támogatjuk kedvezményezetteinket!

Email címed megadásával egy 9 részes oktató anyagot fogok küldeni a PÁLYÁZATI INNOVÁCIÓ lehetőségeiről!
Köszönjük a regisztrációt. Meg kell erősítenie az e-mail címét!
Köszönjük, hogy minket választ! Pályázati projektjeink hozzáadott értéket képviselnek!
×
×
WordPress Popup Plugin