Kosár

biztos kedvezményezetti státusz

Pályázati díj

23000 Ft +ÁFA


 

 

Cikkszám: bks30000. Kategória: .

Pályázati díj: 100% támogatást kapunk! Ebben benne van a pályázatfeldolgozási díj összege is!

PRÉMIUM CSOMAG PÁLYÁZATI JELENTKEZŐKNEK

Tekintve a pályázatainkban meghirdetett szolgáltatásainkat és a jelentkezők igényeit és lehetőségeit figyelembe véve bruttó 29210 forint (pályázatfeldolgozási díj) megfizetésével a pályázat záró dátumától függetlenül szerződést követően már kedvezményezettként mindenképpen adunk támogatást a pályázónak.
NINCS PÁLYÁZATI ZÁRÓDÁTUM, NINCS PÁLYÁZATI ELUTASÍTÁS ÉS NINCS PÁLYÁZATI KVÓTA!

A KS díj összege méltányos a megítélt támogatás értékéhez képest, ami 150 ezer forint piaci értékű biztos támogatás nyújt.

A Weboldalon a Kosár gombnál a kiválasztott szolgáltatást kiválasztja, majd a vásárló adatai után befizetheti Bankkártyával, Paypallal a pályázati díjat vagy választhatja az átutalást is!

Az átutalásnál közlemény rovatába kérem, adja meg a weboldalon regisztrált pályázó email címét, ugyanis ezzel fogjuk tudni azonosítani pályázatát:

Bankszámlaszám az átutaláshoz:
XPERTSTUDIO KFT.
ERSTE BANK
11600006-00000000-68212225

A Pályázatfeldolgozási díjról NAV által elismert, tehát szabályos elektronikus számlát adunk (szamlazz.hu). A számlát azonban csak a díj befizető személy, vagy cég, vagy intézmény, stb nevére állíthatjuk ki, ettől eltérni nincs módunk. A számlák megegyeznek a megszokott számlák formátumával, azzal a különbséggel, hogy elektronikusan, e-mailben juttatjuk el a pályázókhoz. A számlát természetesen ki lehet nyomtatni, de ezt a befizetőnek kell megtennie.

Iratkozz fel pályázati híreinkre!
Csatlakozz Magyarország pályázati Startup közösségéhez, vegyél részt pályázatainkon és használd ki szolgáltatásaink és eszközeink adta lehetőséget!

Megtanítunk téged hogyan pályázz és hogyan juss hozzá töredék pályázati befektetéssel egy 150-300 ezer forint piaci értékű támogatáshoz!

Magánszemélyek, Vállalkozásoknak, Nonprofit szervezeteknek, Intézményeknek, Állami szervezeteknek és Egyházaknak

Pályázataink során több millió forint értékben támogatjuk kedvezményezetteinket!

Email címed megadásával egy 9 részes oktató anyagot fogok küldeni a PÁLYÁZATI INNOVÁCIÓ lehetőségeiről!
Köszönjük a regisztrációt. Meg kell erősítenie az e-mail címét!
Köszönjük, hogy minket választ! Pályázati projektjeink hozzáadott értéket képviselnek!
×
×
WordPress Popup Plugin